Kansalaiset,  medborgare.

Meidän tehtävämme Folkissa on luoda ideoita ja töitä, jotka jäävät elämään kansan keskuudessa sekä kulttuurissa.

Ennen ideoita tulevat mielestämme kuitenkin ihmiset – me folkilaiset, asiakkaat ja asiakkaiden asiakkaat. Me uskomme ihmisiin ja ihmisten osallistamiseen sekä vaikuttamiseen. Ymmärrämme tavallisen ihmisen mielen – mikä liikuttaa ja mikä vetoaa järkeen.

Tykkäämme niistä asioista, jotka ovat pinnan alla, hämärässä, kätkettynä, ääneen lausumattomina salaisuuksina. Mielestämme niissä asioissa lepää totuus. Olemme luova ongelmanratkaisija, joka haluaa auttaa asiakkaitaan löytämään suuremman tarkoituksen – sen totuuden.

Emme lainkaan ole jokaisen asiakkaan kuppi teetä. Kuuntelemme asiakasta ja muita yhteistyötahoja, mutta puolustamme omaa näkemystämme tarpeen vaatiessa jopa raivokkaasti. Emme pidä kompromisseista, koska ne usein johtavat keskinkertaisuuteen. Me emme luo paskaa.

Me folkilaiset olemme Punavuoren siirtolaisia, eri puolilta Suomea tulleita lauluntekijöitä, kitaristeja, kilpaurheilijoita, cartingkuskeja, sanaseppoja, graafikoita, ratsastajia, kissankasvattajia, kokkeja, kirjailijoita, koomikoita, bloggaajia ja mitä vielä. On meitä kyllä muutama paljasjalkainen stidiläinenkin. Olemme persoonia, joita yhdistää uteliaisuus ihmisiin, kunnianhimo ja loputon usko ideoiden voimaan. Me olemme täällä palvelemassa ideoita. Luovuus on meillä keskiössä ja kaikki muu pyrkii tukemaan luovaa suunnittelua – ei suunnittelijoita.

Toimitusjohtajan ollessa paikalla, Folkin toimistolla raikaa usein kasarirokki, joskus myös Elvis. Tiistaisin ja torstaisin kansalaiset kokoontuvat ison pöydän ääreen lounaalle turisemaan huonoja juttuja. Lähtökohtaisesti meillä on valtavan hauskaa.

Folkin yritysperheeseen kuuluvat tutkimus- ja konseptitoimisto Funck, vaikuttamistoimisto Framilla sekä markkinoinnin ja teknologian yhdistäjä Valve.


Hamuamme pariimme tulevia mainonnan moniosaajia harjoittelijoiksi. Jos semmoinen kiinnostelee, ota luuri käteen ja soita Dahlmanin Pialle numeroon 040 516 8316 tai vaihtoehtoisesti lähetä sähköinen posti osoitteeseen pia.dahlman@folkfinland.fi ja kerro itsestäsi jotain koukuttavaa.