All news

Säästöpankki on yrittäjän tahdon asialla

Yrittäjän päivänä alkavassa kampanjassa nähdään mm. Nanna Karalahti, Kotipizzan Tommi Tervanen, sekä ravintoloitsija Samuil Angelov.

Suomessa on yli 280 000 yritystä, jotka työllistävät 1,4 miljoonaa ihmistä. Uudet työpaikat syntyvät usein pieniin ja keskisuuriin yrityksiin. Siksi Säästöpankki tahtoo kiittää kaikkia yrittäjiä uudessa kampanjassaan.

”Yrittäjät ovat todellisia sankareita. Heidän tahtonsa ja intohimonsa ansiosta tämä maa pyöri. Nimittäin silloin kun suomalainen yrittäjä tahtoo, hyviä asioita tapahtuu”, kommentoi Säästöpankin markkinointi- ja viestintäjohtaja Laine Spellman.

Kampanjassa nähdään suomalaisia kiinnostavia yrittäjiä eri aloilta puhumassa omasta yrittäjyydestään. Sen haasteista, ja siitä miten he ovat omalla ideallaan, omilla käsillään, oman tarmon ja tahdon voimin rakentaneet jotain uutta.

”Säästöpankki haluaakin tukea ihmisten ja varsinkin yrittäjien tahtoa – kannustaa passiivisen haaveilun sijasta tarttumaan toimeen. Kampanjaan valikoitui kiinnostavia ja inspiroivia henkilöitä, joilta voi oppia paljon”, kertoo Folkin luova toimitusjohtaja Tommi Laiho.

Yrittäjän päivänä alkava kampanja on näkyvillä televisiossa, sosiaalisessa mediassa, sekä digitaalisissa kanavissa. 

Linkki kampanjavideoon: https://youtu.be/CRda4zAWKu8

Lisätietoja: 
Pia Dahlman, asiakkuusjohtaja, mainostoimisto Folk,
pia.dahlman@folkfinland.fi
Laine Spellman, markkinointi- ja viestintäjohtaja, Säästöpankki, laine.spellman@saastopankki.fi