All news

Folkin ovesta horjus, Sami Korjus

Mainostoimisto Folkin riveihin siirtyy toukokuusta alkaen copywriter Sami Korjus, joka on tehnyt suunnittelua mm. Hartwallille, Lidlille, Fazerille ja Visit Finlandille.

Freelancerina pitkään työskennellyt Korjus on Suomen palkituimpia suunnittelijoita 2010-luvulla. Hänen töitään on arvostettu maailmalla mm.  Eurobestissa, Crestassa ja Golden Drumissa. Suomessa hän on ollut voittamassa Grand Effien lisäksi mm. Vuoden Huipuista kolme kultaa ja kuusi hopeaa.

”Folkin tavoite on olla maan luovin ja kansainvälisesti tunnustettu suunnittelu-toimisto. Samin olemme jo testanneet ääriolosuhteissa. Hänen humaani ja intohimoinen lähestyminen työhönsä edustaa täysin Folkin arvomaailmaa”, kuvaa Folkin toimitusjohtaja Tommi Laiho rekryä. 

”Olen liihotellut viimeiset seitsemän vuotta yksinäisenä kärkimiehenä valmiina säntäämään jokaiseen irtopalloon. Folkin keskikentällä pääsen pelintekijän rooliin ja enemmän kiinni palloon. Kollega Andrea Pirloa lainatakseni odotan edessä olevan ’uintiretken fantasian ja todellisuuden rantojen välillä’”, analysoi Sami uutta joukkuettaan ja pelipaikkaansa.

Lisätietoja:
Tommi Laiho, toimitusjohtaja, Folk, 050 310 0659,
tommi.laiho@folkfinland.fi
Sami Korjus, copywriter, Folk, 040 966 2150, sami.korjus@folkfinland.fi