All news

Unohda meditaatio, istuta omenapuu

Mainostoimisto Folk ja Kekkilä tahtovat auttaa ihmisiä löytämään uuden rauhan – puutarhasta.

”Useiden yliopistotutkimusten mukaan puutarhan ja kasvien hoitaminen poistaa stressiä, laskee verenpainetta ja kohottaa mielialaa. Nykyihminen juoksee mielenrauhan perässä ja stressaa omasta hyvinvoinnistaan. Vielä muutama sukupolvi sitten me suomalaiset elimme luonnossa ja luonnosta. Nyt yhteys luontoon on unohtumassa. Emme välttämättä tunnista viherkaipuutamme. Ja kuitenkin käsien työntäminen multaan on mindfulnessia puhtaimmillaan,” kertoo Folkin luova johtaja Paula Orre.

Vasta-alkajakin onnistuu ilon kasvattamisessa todennäköisimmin markkinoiden parhailla tuotteilla. Kekkilä on Pohjoismaiden suurin puutarha-alan yritys ja sillä on pisin asiantuntemus alalta.

Kekkilän Head of Brand and Communications, Nina Kinnunen kertoo: ”Suomalaiset näkevät puutarhanhoidon matkana, johon kuuluu keskeneräisyys. Kasvien hoitaminen opettaa näkemään kauneutta elämän pienissä ihmeissä.”

Mainostoimisto Folk rakensi Kekkilälle uuden brändistrategian ja mainonnan konseptin, joka kiteytyy lupaukseen: Puutarhassa kaikki on hyvin. Kekkilän uusi tarina alkaa filmillä ”Puutarhassa kaikki on hyvin”. Se kertoo karun kaupungin poikajoukon matkasta betonin keskeltä puutarhaan. Filmin on ohjannut Jappe Päivinen ja tuottanut Otto Production.

Linkki mainosvideoon: https://youtu.be/yQAcVIqRzBA

Lisätietoja:

Paula Orre, mainostoimisto Folk, luova johtaja, paula.orre@folkfinland.fi, 0443488078

Nina Kinnunen, Kekkilä Oy, Head of Brand and Communications, nina.kinnunen@kekkila.fi, 0407775333