All news

Folk hankki oman markkinointivastaavan

Maija Palomäki on aloittanut helmikuun alussa mainostoimisto Folkissa Marketing Officerina. Maija vastaa toimiston omasta markkinoinnista, viestinnästä ja näkyvyydestä.

”Uusi toimenkuva on laaja ja todella mielenkiintoinen – luvassa on paljon tekemistä. Odotan innolla, että pääsen kunnolla vauhtiin!” kommentoi Maija uutta pestiään.

“Suutarin lapsi sai nyt vihdoin kengät! Marketing Officerin toimenkuva on Folkissa aivan uusi, mutta tärkeä rooli, joka tukee suoraan meidän lyhyen sekä pitkän aikavälin laadullisia ja liiketoiminnallisia tavoitteita.” kertoo Folkin toimitusjohtaja Tommi Laiho.

Marketing Officerin tehtävänä on edistää Folkin maineen kasvattamista kotimaassa ja erityisesti ulkomailla. ”Myös toimistot tarvitsevat markkinointia menestyäkseen siinä missä muutkin yritykset. Folkilla on selkeä tavoite kansainvälistyä omalla tavallaan ja ensimmäiset askeleet sitä maalia kohti on nyt otettu.” tuumaa Maija.

Isona vastuualueena Marketing Officerilla on Folkin (ja Valveen) kilpailuentryjen koordinoiminen sekä seurata tiiviisti alan kilpailuja ja tapahtumia. ”Maija on ollut mukana monissa kisatouhuissa kuten Cannes Lionsissa, Grand Onessa ja Effieissä tavalla tai toisella, mikä on meille suuri etu!” toteaa Laiho.

”Kisamenestys vaatii toki jonkinlaisia systemaattisia prosesseja taustalle, mutta ilman hyviä ideoita kisoissa ei pärjää. Folkissa ideat ovat aidosti keskiössä ja olemmekin yksi Suomen kärkitoimistoista mitä tulee asiakasymmärrykseen, tarinankerrontaan ja luovuuteen. Isot ideat tuovat meille toimistona menestystä, mutta myös tuloksia asiakkaillemme.” sanoo Palomäki.

Lisätietoja:
Tommi Laiho, toimitusjohtaja
tommi.laiho@folkfinland.fi, 050 310 0659

Maija Palomäki, Marketing Officer
maija.palomaki@folkfinland.fi, 040 775 4021