All news

Folkiin ATK-ylijohtaja

Mainostoimisto Folk on nimittänyt Kimi Issakaisen ATK-ylijohtajaksi. Issakainen aloittaa uudessa toimenkuvassaan huhtikuun alussa.

Perinteisempänä mainostoimistona tunnettu Folk on nimittänyt itselleen ATK-ylijohtajan. Kimi Issakainen ottaa vastuulleen Folkin digitaalisten alustojen, kuten sosiaalisen median, IT-infrastruktuurin sekä liiketoiminnan johtamisen ja kehittämisen. Aiemmin Issakainen on vaikuttanut toimistossa Art Directorina.

”Vuoden toimisto -tutkimuksen mukaan meillä on petrattavaa digitaalisuudessa. Kimin uusi pesti ja toimenkuva pyrkii vahvistamaan meidän ns. ATK-osaamista. Tavoitteena on jatkossa palvella entistä paremmin asiakkaitamme ja varmistaa sisäisesti parhaat mahdolliset työkalut työntekijöiden käyttöön.” kertoo Folkin toimitusjohtaja Tommi Laiho.

Lopullisen sysäyksen nimitykseen antoi Folkin yhteistyökumppanin, Director’s Guildin, hallituksen puheenjohtaja Ville J. Varesvuo.

”Toimiston sisällä keskustelimme paljon digin roolista tutkimuksen tulosten julkistusten jälkeen ja tuumasimme, että jotain pitäisi tehdä. Sivusimme aihetta Villen kanssa eräissä kuvauksissa ja siitä se idea sitten lähti. Odotan innolla tulevaa rooliani – digitaalisuus on tulevaisuus.” kommentoi tuleva ATK-ylijohtaja Kimi Issakainen uutista.

”AD-taustan ansiosta Kimillä on kyky yhdistää ATK ja luovat ideat. Uskon, että tämä vie toimistomme työt ja toimintatavat nextille levelille.” toteaa Laiho.

Lisätietoja:
Tommi Laiho, toimitusjohtaja
tommi.laiho@folkfinland.fi, 050 310 0659