All news

Hasan & partnersin luova johtaja Axa Fahler siirtyi Folkiin

Mainostoimisto Folk vahvistaa suunniteluosaamistaan Kimblen maailmanmestari Fahlerin myötä.

Entinen pornokaupan myyjä ja ruumisautonkuljettaja, ikuinen kiekkomies Axa Fahler on aloittanut Folkissa 18.4.2017. PHS-taustainen suunnittelija on aiemmin muun muassa ollut perustamassa Intohimotoimisto Cassiusta, ja viimeisimpänä hän on työskennellyt hasan & partnersin luovana johtajana.

Kimblen maailmanmestaruuden lisäksi Fahler on muutenkin ansioitunut ja menestynyt eri palkintolavoilla. Suunnittelu-urallaan Fahler on voittanut esimerkiksi 6 Kulta Huippua, 17 Hopea Huippua, Kaiku-kilpailun Grand Prix’n ja useita kultia sekä parit Effiet ja useita muita pahveja.

”Folkissa meidän kunnianhimoinen tavoitteemme on tehdä parhaita töitä, luoda jotain sellaista, mikä jää elämään kulttuurissa ja markkinointialan historiassa. Sen saavuttamiseen tarvitaan tietysti parhaat tekijät. Axa on erinomainen lisäys jo-olemassa-olevaan ykköstykistöömme.” kommentoi Folkin toimitusjohtaja Tommi Laiho.

Fahler kertoo, että Folkin sopivan ketterä koko, rempseä työkulttuuri ja ennen kaikkea laadukas luova työ vetivät puoleensa.

”Olen varma, että pääsen tekemään urani parhaat duunit vanhojen taistelutovereideni Tommi ’Hunk’ Laihon ja Tommy ’Big Mac’ Mäkisen rautanyrkkien alla. 18 vuoden alan kokemuksen jälkeen koen nyt olevani henkisesti valmis tähän reissuun.” tuumaa Fahler uudesta pestistään.

Vapaa-aikanaan tämä neljännen sukupuolen stadilainen joogaa, lukee ja on IFK:n A-junnujen joukkueenjohtaja. Fahler kertoo myös rakastavansa berliininmunkkeja.

Lisätietoja:
Tommi Laiho, toimitusjohtaja
tommi.laiho@folkfinland.fi, 050 310 0659

Axa Fahler, suunnittelija
axa.fahler@folkfinland.fi, 044 777 1325