"Kauan eläköön elämä!" juhlistaa elämän lahjaa. Se on pitkän, terveen ja täyden matkan toivotus – kannustus ottamaan kaikki irti päivistämme. Muistutus siitä, että ihmisen tehtävä on olla onnellinen.

Kampanjan taustalla on yhteinen, jaettu arvo. Terveys. Suhde omaan terveyteen yhdistää meitä, huoli omasta ja läheisten hyvinvoinnista koskettaa meitä kaikkia.

Kenelle sinä olet #korvaamaton?

Jokainen ihminen on jollekin toiselle ihmiselle, ryhmälle tai organisaatiolle korvaamaton, tärkeä tai jopa maailman tärkein. Me sanomme sen toisillemme liian harvoin.

Me veimme tämän ajatuksen sanoista tekoihin toteuttamalla sarjan mukavia yllätyksiä ihmisille, jotka todella ansaitsivat sen.

Mikke Stenberg,HIFK:n kuuluttaja

Mikke on ollut IFK:n virallinen ääni jo 27 kauden ajan. Koko Nordenskiöldinkadun hallin rakastama tunnelmanluoja yllätetään IFK:n kotiavauksessa punaisen, yli kuusituhatpäisen kiekkoperheen voimin.

Hädässä ystävä tunnetaan.

Välillä elämä kolhii turhankin kovaa. Näin kävi karjalohjalaiselle Saaralle neljä vuotta sitten, kun hänen perhettään kohtasi suuri tragedia. Onneksi Saaralla oli Maija, paras ystävä, luottohenkilö ja hengenheimolainen, joka nosti Saaran pimeydestä takaisin valoon.

Tapio Lehtinen,purjehduskulttuurin edistäjä ja juniori­työn isähahmo.

Purjehdusseura HSS:n juniorien ja heidän vanhempiensa lämmin yllätys korvaamattomalle taustavaikuttajalle ja aktiiville. 

"En usko, että edes hyvin näytelty mainos olisi tehnyt yhtä suuren vaikutuksen."

Aleksi Ylä-Anttila, Kauppalehti

“Huolehdi terveydestäsi, niin se huolehtii sinusta”

Ulkomainonnassa esiintyy elinvoimaiset, suomalaiset ikäihmiset rakkaiden harrastustensa parissa. Kampanjassa esiintyy ilmajoogi Piritta, voimanostaja Esko sekä Paavo ja Kössi, jotka eivät aio lopettaa koripalloa ihan vielä, kun ikääkin on vasta vähän vajaat 80 vuotta.

TIIMI

Marko Vuorensola / Creative Director
Tommi Laiho / Creative Director
Axa Fahler / Copywriter
Päivi Juusola / Tuottaja
Kim Sinisalo / Tuotanto-AD
Vallilan Vaara / Tuotantoyhtiö